Trainingen

Vriendelijk, veilig, effectief en coachend aansturen van je team. Je leert het bij de trainingen die ik aanbied. Ik geef veel trainingen in opdracht van Trainerburo 2oftheguys.nl in Hilversum.

Aansturen op de werkvloer. Bedoeld voor aanvoerders van teams, coördinatoren, meewerkende leidinggevenden van bedrijven en organisaties. Maar ook voor bijvoorbeeld vrijwilligersorganisaties. Het gaat om trainingen van 1 a 2 dagen die ik op maat maak. Onderwerpen die aan de orde komen zijn: de verschillende rollen van een leidinggevende, hoe kun je kijken naar je collega’s en invloed uitoefenen. Het inzetten van macht of gezag, omgaan met lastige situaties, feedback, doorvragen en coachend leidinggeven.

En ik geef de training Leidinggeven op een veilige werkvloer. Hoe zorg je als leidinggevende dat het goed zit met de psychologische veiligheid? Een training die op maat wordt gemaakt. Naast de onderwerpen over leidinggeven gaat er speciale aandacht uit naar wat veiligheid is, wat risicofactoren zijn binnen teams en hoe je tot een open, goed samenwerkend team komt.

Ik werk in groepen van minimaal 4 tot maximaal 8 deelnemers. Er is theorie, maar ook heel veel ruimte om van en met elkaar te leren. De groep oefent met praktijkvoorbeelden en casussen. En ik gebruik mijn coachende vaardigheden zodat de deelnemers meer inzicht in elkaar en in zichzelf krijgen en daar in de praktijk mee kunnen oefenen.

De kosten voor de training hangt af van het aantal dagen, de voorbereiding en het aantal deelnemers.

Wil je meer weten? Neem dan contact op via 06-39295815 of mail Info@bascoacht.nl

Werk je in de media dan kun je meer informatie krijgen en uitsluitend inschrijven via trainersburo 2of the guys in Hilversum.