Wat kost coaching?

Vaak gaat coaching via je werk. Maar je kunt het ook helemaal zelf doen. En het is maatwerk. Dus of je nou één sessie wilt of meer, het is mogelijk. Je bent van harte welkom.

Hoe het werkt (als particulier)

Neem contact met me op, of mail naar bascoacht@ziggo.nl of bel: 06 39 29 58 15

We bespreken jouw coachvraag in een gratis kennismakingsgesprek en dan beslis je.

Een coachsessie van 90 minuten kost 150 Euro inclusief BTW en exclusief eventuele reiskosten (23ct pkm)

Jij bepaalt hoeveel sessies we doen. Je kunt per keer beslissen. Je zit nergens aan vast. Jij bepaalt dus het tempo en hoe lang het traject duurt.

Vraag ook eens op je werk of ze een coachtraject kunnen vergoeden.

We spreken af in mijn coachpraktijkruimte in Zwolle of in Hilversum, ik coach je online of (héérlijk !) we wandelen in de natuur…

 

Hoe het werkt (zakelijk)

Jij of je werknemer neemt contact op of mailt naar bascoacht@ziggo.nl of bel: 06 – 39 29 58 15.

We maken kennis en kijken of er een klik is.

We maken een afspraak met elkaar om de doelen van de coaching duidelijk te formuleren. En ondertekenen een coachovereenkomst. Daarin staat hoe lang het traject duurt en waar het plaats vindt. De sessie is in mijn praktijk, op het bedrijf, online of in de natuur (wandelcoaching).

Ik hou me aan de richtlijnen en de ethische code van beroepsorganisatie NOBCO en als aangesloten lid kan er beroep worden gedaan op de klachtengeschillencommissie. Kijk voor meer informatie op nobco

Een coachsessie van 90 minuten kost 150 euro exclusief BTW en excl. reiskosten (23ct pkm)

Coaching en training samen kan natuurlijk ook!

Als je besluit tot een training of een coachtraject dan is het ook mogelijk om beide te combineren. Dat levert als voordeel op dat iemand na een training nog wat verder geholpen kan worden. Denk aan het verder ontwikkelingen van leiderschapscompetenties. In overleg is dan een train en coachpakket te maken.

06 – 39 29 58 15

Naast coach ben ik ook meditatieleraar bij Zentrum Zwolle